Vridfönster i  Borlänge och Malung, samt fönsterdörrar i Borlänge

Holsby Fönster AB

Är du intresserad av vridfönster i Borlänge?

Holsby Fönster AB erbjuder det mesta för dig som är intresserad av att köpa fönsterdörrar i Borlänge. Med hjälp av ett vridfönster möjliggörs putsning av fönstrets utsida från insidan av fönster. Detta är praktiskt och smidigt vid fönsterputsning, som annars kan var svårt, tidskrävande och omständligt. Alla de vridfönster som vi här på Holsby Fönster AB säljer inkluderar ett fast vädringsläge. Man kan i sedvanlig ordning välja mellan 2.glasfönster och 3-glasfönster. Vi tillhandahåller såväl träfönster (VF), som utvändigt alubeklätt (AVF).

Tillval till ditt vridfönster

Det finns några extra möjligheter, utöver det som ingår som standard, vid köp av ett vridfönster av oss här på Holsby Fönster AB. Följande kan man välja till:

  • allmogeprofilerad insida
  • spröjs (utvändig eller mellanglasspröjs)
  • genomgående post
  • persienn
  • råglas
  • etsat glas
  • färgat glas
  • härdat/laminerat glas
  • tvåfärgsmålning
  • spaltventil

Begär en offert

Om du vill, så kan du begära en offert. Detta är någonting som vi på Holsby Fönster AB alltid rekommenderar våra kunder. Detta för att man i lugn och ro kan fundera över om det som offerten anger är bra och prisvärt. Om du har några frågor kring hur detta fungerar, så är det bara att du hör av dig till oss. Våra medarbetare är som sagt både kompetenta och erfarna inom det mesta som rör vår bransch, så de kan hjälpa dig med allt som du behöver vår hjälp med inom fönster, vridfönster eller andra produkter som vi tillhandahåller. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med det fönstret som du önskar dig. Med hjälp av oss får du det på det viset som du önskar dig.

Vore detta intressant?

Om detta vore intressant, så kan vi gärna berätta mer detaljerat om våra olika produkter för dig. Våra medarbetare har en väldigt omfattande kompetens och deras erfarenhet är flerårig, vilket gör att du som kund och presumtiv kund alltid kan lita på att vi kan ge dig den service, samt de produkter som du är i behov av, när du vänder dig till oss och vårt företag. Vi erbjuder flera kontaktalternativ och det går således att ringa oss, skicka oss ett mejl eller att höra av sig till oss på annat sätt. Oavsett hur just du väljer att kontakta oss eller vad du undrar över, så är det vår ambition och strävan att alltid försöka att hjälpa dig på nästa vis och att ge dig en bra och kvalitativ service. Vi tycker nämligen att kundservice är väldigt viktigt och vi ger oss aldrig innan kunden i fråga verkligen är 100 procent nöjd med allt som vi har hjälpt denne med.